Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsGrecotel “ΑσύγΚΡΗΤΗ”: Πρωτοποριακή Κοινωνική Δράση

Grecotel “ΑσύγΚΡΗΤΗ”: Πρωτοποριακή Κοινωνική Δράση

H Grecotel “ΑσύγΚΡΗΤΗ” καινοτομεί για μια ακόμα φορά και συμμετέχει στην πρωτοποριακή κοινωνική δράση “Οδηγώ, αλλά κυκλοφορώ με ασφάλεια”, σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνου, το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνης και τον Σύλλογο ΟΚΑ Πρέβελη, με σκοπό τα παιδιά όλων […]


H Grecotel “ΑσύγΚΡΗΤΗ” καινοτομεί για μια ακόμα φορά και συμμετέχει στην πρωτοποριακή κοινωνική δράση “Οδηγώ, αλλά κυκλοφορώ με ασφάλεια”, σε συνεργασία με το Δήμο Ρεθύμνου, το Τμήμα Τροχαίας Ρεθύμνης και τον Σύλλογο ΟΚΑ Πρέβελη, με σκοπό τα παιδιά όλων των τάξεων όλων των δημοτικών σχολείων του Ρεθύμνου να εκπαιδευθούν στην σωστή οδηγική συμπεριφορά μέσα από προσομοιώσεις. Την Κυριακή 24 Οκτωβρίου, δημιουργήθηκε πάρκο κυκλοφορίας στην Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη όπου παρουσιάστηκε η δράση από τους εμπλεκόμενους φορείς. Στη συνέχεια η δράση παρέμεινε ανοιχτή σε όλα τα παιδιά που ήθελαν να συμμετάσχουν. Πολλά παιδιά ήρθαν με δικό τους ποδήλατο ή πατίνι μαζί με τον εξοπλισμό ασφαλείας (κράνος, επιγονατίδες). Στη δράση συμμετείχαν στελέχη της Grecotel, ο δήμαρχος Ρεθύμνης κ. Γιώργης Χ. Μαρινάκης, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Κυκλοφοριακών Θεμάτων Δήμου Ρεθύμνου. κ. Άγγελος Μαλάς, η αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ρεθύμνου κα Άννα Ελευθεριάδου – Γκίκα, εκπρόσωπος της Τροχαίας Ρεθύμνου και ο προπονητής Ο.Κ.Α. “Πρέβελη”, σωματείου που υλοποιεί τη δράση, κ. Μανόλης Σφακιανάκης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024