Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ 9η Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κοινοβουλίου (ΕΠΚ) λαμβάνει χώρα στην Αθήνα με τη συμμετοχή

Η 9η Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κοινοβουλίου (ΕΠΚ) λαμβάνει χώρα στην Αθήνα με τη συμμετοχή

Η 9η Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κοινοβουλίου (ΕΠΚ) λαμβάνει χώρα στην Αθήνα με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 σημαντικών συγγραφέων, φιλοσόφων και καλλιτεχνών, οι οποίοι εκπροσωπούν σαράντα ευρωπαϊκές χώρες. Η […]

Η 9η Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κοινοβουλίου (ΕΠΚ) λαμβάνει χώρα στην Αθήνα με τη συμμετοχή περισσότερων από 100 σημαντικών συγγραφέων, φιλοσόφων και καλλιτεχνών, οι οποίοι εκπροσωπούν σαράντα ευρωπαϊκές χώρες. Η συγκεκριμένη Σύνοδος αποτελεί τμήμα του εορτασμού που διοργανώνει η Πόλη της Αθήνας με αφορμή την επέτειο της συμπλήρωσης 25 ετών από τη θεσμοθέτηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Η Σύνοδος της Αθήνας θα εστιάσει την προσοχή της στη θεματική “Η Ευρώπη και η Ελληνική της Κληρονομιά”, η οποία και θα δώσει την αφορμή στους συμμετέχοντες να ανταλλάξουν απόψεις πάνω στο μέλλον της Ευρώπης υπό το πρίσμα της αρχαίας ελληνικής αρχιτεκτονικής, εικαστικής τέχνης, θεάτρου και λογοτεχνίας. Η 9η Σύνοδος του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κοινοβουλίου οργανώνεται από το Δήμο Αθηναίων και την Εταιρεία Τουριστικής και Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Αθηναίων, σε συνεργασία με την Βουλή των Ελλήνων.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024