Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) και η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας

Η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) και η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας

Η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) και η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας έχουν προσάγει έναν ύποπτο σε σχέση με τα κοπίδια και τα άλλα αντικείμενα που εντοπίστηκαν πριν λίγες μέρες σε δύο […]

Η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) και η υπηρεσία εσωτερικής ασφαλείας έχουν προσάγει έναν ύποπτο σε σχέση με τα κοπίδια και τα άλλα αντικείμενα που εντοπίστηκαν πριν λίγες μέρες σε δύο αεροσκάφη της εταιρίας Southwest Airlines. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το FBI, η έρευνα θα συνεχιστεί και στη Βαλτιμόρη της Πολιτείας Μέριλαντ. “Το FBI και η υπηρεσία ασφάλειας μεταφορών του υπουργείου Εσωτερικής Ασφάλειας εντόπισαν και ανέκριναν έναν ύποπτο για την υπόθεση των κοπιδιών και των άλλων αντικειμένων που βρέθηκαν σε δύο αεροπλάνα” σημειώνει στην ανακοίνωση της η αναπληρώτρια διευθύντρια επικοινωνίας του FBI, Κασάντρα Τσάντλερ. “Το άτομο αυτό δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για την ασφάλεια των αερομεταφορών” προστίθεται στο κείμενο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024