Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Avis στηρίζει το Δήμο Αθηναίων και το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι Plus”

Η Avis στηρίζει το Δήμο Αθηναίων και το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι Plus”

Η Avis, πιστή στη δέσμευσή της να σταθεί ενεργά στην προσπάθεια της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, υποστηρίζει το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι Plus” του Δήμου Αθηναίων […]

Η Avis, πιστή στη δέσμευσή της να σταθεί ενεργά στην προσπάθεια της Πολιτείας για την αντιμετώπιση της πανδημίας του COVID-19, υποστηρίζει το πρόγραμμα “Βοήθεια στο Σπίτι Plus” του Δήμου Αθηναίων με στόχο την προστασία των ευπαθών ομάδων. Συγκεκριμένα, η Avis διαθέτει 10 οχήματα για τη μετακίνηση των εργαζομένων και των εθελοντών του προγράμματος “Βοήθεια στο Σπίτι Plus” για την παροχή και διανομή κατ’οίκον βασικών αγαθών, όπως φάρμακα και τρόφιμα, συμβουλευτική και ψυχολογική υποστήριξη και νοσηλευτική φροντίδα σε κατοίκους της Αθήνας που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Η Avis συμμετέχει από την πρώτη στιγμή στη συλλογική εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, στηρίζοντας τους αρμόδιους φορείς με όσα μέσα διαθέτει. Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει ήδη διαθέσει 250 οχήματα στον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) για τη λειτουργία των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ) Ειδικού Σκοπού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024