Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Emirates διοργανώνει ‘Open Day’ στην Αθήνα για την κάλυψη θέσεων στο Πλήρωμα Θαλάμου

Η Emirates διοργανώνει ‘Open Day’ στην Αθήνα για την κάλυψη θέσεων στο Πλήρωμα Θαλάμου

Η Emirates αναζητά υποψήφιους από την Ελλάδα να ενισχύσουν το διεθνές της πλήρωμα. Η εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι, διοργανώνει “Open Day” στην Αθήνα το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 8.00 […]


Η Emirates αναζητά υποψήφιους από την Ελλάδα να ενισχύσουν το διεθνές της πλήρωμα. Η εταιρεία με έδρα το Ντουμπάι, διοργανώνει “Open Day” στην Αθήνα το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου στις 8.00 π.μ., στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental. Η εταιρεία αναζητά υποψήφιους ανοιχτούς στις προκλήσεις, φιλικούς, εξυπηρετικούς με διάθεση να προσφέρουν τη βραβευμένη αεροπορική εμπειρία Emirates στους επιβάτες. Εκείνοι που επιθυμούν να ξεκινήσουν την αεροπορική τους καριέρα, μπορούν να επισκεφθούν τα “Open Day” της Emirates, με το βιογραφικό τους στα αγγλικά και μία πρόσφατη φωτογραφία. Προτείνεται ηλεκτρονική εγγραφή μέσω του site της Emirates για την παρακολούθηση των “Open Day”. Οι υποψήφιοι είναι πιθανόν να χρειαστεί να παραμείνουν όλη την ημέρα στο χώρο και εκείνοι που θα περάσουν στην επόμενη φάση, θα ενημερωθούν για πιθανές επιπρόσθετες αξιολογήσεις και συνεντεύξεις. Οι υποψήφιοι για το Πλήρωμα Θαλάμου απολαμβάνουν μια σειρά από παροχές στις οποίες περιλαμβάνονται αφορολόγητα εισοδήματα, δωρεάν διαμονή στο Ντουμπάι και μεταφορά από/προς τη δουλειά, ιατρική και οδοντιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες στο Ντουμπάι.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024