Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ εμπειρία να ζεις σαν…Κρητικός! “We do local Days” στο Creta Maris Beach Resort

Η εμπειρία να ζεις σαν…Κρητικός! “We do local Days” στο Creta Maris Beach Resort

Μια Γερμανίδα μαγειρεύει τζατζίκι. Ένας Σουηδός φτιάχνει ντάκο. Και ένας πιτσιρικάς από την Ολλανδία κάνει βόλτα με τη Μαρίτσα, ένα συμπαθές γαϊδουράκι. Και όλοι μαζί, χορεύουν πεντοζάλι σε παραδοσιακό γλέντι. […]

Μια Γερμανίδα μαγειρεύει τζατζίκι. Ένας Σουηδός φτιάχνει ντάκο. Και ένας πιτσιρικάς από την Ολλανδία κάνει βόλτα με τη Μαρίτσα, ένα συμπαθές γαϊδουράκι. Και όλοι μαζί, χορεύουν πεντοζάλι σε παραδοσιακό γλέντι. Αυτό δεν είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Είναι πραγματικότητα και συνέβη την πρώτη θεματική ημέρα της σειράς εκδηλώσεων “We do local Days” που από φέτος διοργανώνει κάθε εβδομάδα το Creta Maris Beach Resort. Την Τρίτη 15 Μαΐου, όλες οι δράσεις του ξενοδοχείου ήταν εμπνευσμένες από τη φιλοσοφία του Προτύπου “We do local”, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο στους επισκέπτες την ευκαιρία να ζήσουν μια ημέρα ως πραγματικοί Κρητικοί, βιώνοντας στιγμές από τη καθημερινότητα του νησιού, όπως την ζουν οι ντόπιοι. Με αυτόν τον τρόπο, η πρώτη θεματική ημέρα της σειράς εκδηλώσεων “We do local Days” περιλάμβανε ένα διαδραστικό μάθημα μαγειρικής και ελληνικής γλώσσας, ενώ οι μικροί επισκέπτες έκαναν βόλτες με τη Μαρίτσα, το γαϊδουράκι της φάρμας του Creta Maris, που έδωσε χαρά στα παιδιά. Το βράδυ ακολούθησε γνήσιο κρητικό γλέντι, με χορούς και τραγούδια. Οι επισκέπτες δήλωσαν εντυπωσιασμένοι και τυχεροί που είχαν την ευκαιρία να βιώσουν την αυθεντική ελληνική φιλοξενία, να γευτούν τη φημισμένη κρητική γαστρονομία και να γίνουν κοινωνοί του πολιτισμού και των παραδόσεων του νησιού.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024