Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Περιφέρεια Kεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση τουρισμού “World Tourism Expo” στην Αττική

Η Περιφέρεια Kεντρικής Μακεδονίας στη διεθνή έκθεση τουρισμού “World Tourism Expo” στην Αττική

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “World Tourism Expo” (13-15 Μαΐου 2022) στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου Αττικής συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Στο περίπτερο της Περιφέρειας που λειτούργησε κατά τη διάρκεια της […]

Στη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού “World Tourism Expo” (13-15 Μαΐου 2022) στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου Αττικής συμμετείχε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Στο περίπτερο της Περιφέρειας που λειτούργησε κατά τη διάρκεια της έκθεσης προβλήθηκαν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Κεντρικής Μακεδονίας και οι ταξιδιωτικές εμπειρίες που προσφέρονται καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ οι Έλληνες και ξένοι επισκέπτες του είχαν την ευκαιρία να γευτούν τοπικά προϊόντα, τα οποία απέσπασαν διθυραμβικά σχόλια τόσο για τη γεύση όσο και για την ποιότητά τους. Επίσης, στο περίπτερο παρουσιάστηκαν εναλλακτικές μορφές τουρισμού, όπως ο θρησκευτικός και ο ιατρικός, καθώς και ο φυσικός πλούτος της περιοχής. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν σημαντικές επαφές με TOs, τουριστικά γραφεία, αεροπορικές εταιρείες και άλλους επαγγελματίες του τουρισμού, η πλειονότητα των οποίων ήταν από χώρες της Ευρώπης, όπως η Αυστρία, η Ελβετία, η Γερμανία, η Ολλανδία, η Δανία, η Σερβία και η Κύπρος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024