Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Ryanair προσφέρει ναύλους από Αθήνα προς Ρώμη σε ειδική τιμή

Η Ryanair προσφέρει ναύλους από Αθήνα προς Ρώμη σε ειδική τιμή

Η Ryanair προσκαλεί από σήμερα, 27 Φεβρουαρίου όλους τους επιβάτες της να κλείσουν τα εισιτήριά τους για ένα ταξίδι από Αθήνα προς Ρώμη σε ειδική τιμή. Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει […]

Η Ryanair προσκαλεί από σήμερα, 27 Φεβρουαρίου όλους τους επιβάτες της να κλείσουν τα εισιτήριά τους για ένα ταξίδι από Αθήνα προς Ρώμη σε ειδική τιμή. Συγκεκριμένα, η προσφορά ισχύει για κρατήσεις εισιτηρίων μέχρι την Παρασκευή 6 Μαρτίου και θα αφορά πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν τον Μάρτιο του 2015. Ο John Alborante, διευθυντής marketing και πωλήσεων της Ryanair για την Ελλάδα, δήλωσε: “Η Ryanair, απελευθερώνει ναύλους προς κράτηση από 14,99 ευρώ προς μια από τις ομορφότερες πόλεις της Ιταλίας, καθιστώντας ένα ταξίδι προς την Ρώμη ως την ιδανική επιλογή για μια απόδραση. Οι Έλληνες καταναλωτές επιλέγουν ήδη την Ryanair λόγω των χαμηλών ναύλων της, έκτακτη εξυπηρέτηση και μεγάλη ποικιλία δρομολογίων. Τώρα μπορούν να κλείσουν τα εισιτήριά τους μέσω της αναβαθμισμένης ιστοσελίδας και νέας μας εφαρμογής. Μπορούν επίσης να μεταφέρουν δεύτερη δωρεάν χειραποσκευή μικρού μεγέθους, να επωφεληθούν από τις αριθμημένες θέσεις και από τις νέες μας υπηρεσίες Family Extra και Business Plus, και να χρησιμοποιήσουν τις προσωπικές ηλεκτρονικές συσκευές τους καθ’όλη τη διάρκεια της πτήσης τους, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να προσφέρει πολλά περισσότερα από απλά τις χαμηλότερες τιμές”. Η κράτηση θα πρέπει να γίνει τουλάχιστον 14 μέρες πριν την ημερομηνία ταξιδιού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024