Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ SKY express παρουσιάζει το νέο in flight περιοδικό της, το FLY MAGAZINE

Η SKY express παρουσιάζει το νέο in flight περιοδικό της, το FLY MAGAZINE

Το νέο περιοδικό FLY MAGAZINE εμπνέεται από τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη να πληροφορηθεί για τις ξεχωριστές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει κάθε προορισμός, κάθε περιήγηση. Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του, […]

Το νέο περιοδικό FLY MAGAZINE εμπνέεται από τις ανάγκες του σύγχρονου ταξιδιώτη να πληροφορηθεί για τις ξεχωριστές εμπειρίες που μπορεί να προσφέρει κάθε προορισμός, κάθε περιήγηση. Ξεφυλλίζοντας τις σελίδες του, ο αναγνώστης θα βρει νέες τάσεις, προτάσεις αγορών, γαστρονομίας, ψυχαγωγίας, αποκλειστικά πρωτογενή θέματα, συνεντεύξεις με σημαντικές προσωπικότητες της διεθνούς σκηνής, ανταποκρίσεις και νέα από τα σημαντικότερα events της Ελλάδας. Το πρώτο τεύχος (Καλοκαίρι – Φθινόπωρο 2022), βρίσκεται ήδη σε όλες τις πτήσεις της SKY express, στα business lounge της Aθήνας, της Θεσσαλονίκης και του Ηρακλείου, αλλά και σε επιλεγμένα ξενοδοχεία και σημεία σε όλη τη χώρα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024