Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Θεόφιλος Χαλκιαδάκης ΑΕ – Cactus Hotels ευχαριστεί την Interamerican

Η Θεόφιλος Χαλκιαδάκης ΑΕ – Cactus Hotels ευχαριστεί την Interamerican

Η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης ΑΕ – Cactus Hotels που δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού από το 1980, θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την άμεση ανταπόκριση της Interamerican στην κάλυψη των […]

Η επιχείρηση Θεόφιλος Χαλκιαδάκης ΑΕ – Cactus Hotels που δραστηριοποιείται στον κλάδο του τουρισμού από το 1980, θέλει να ευχαριστήσει θερμά για την άμεση ανταπόκριση της Interamerican στην κάλυψη των ζημιών που υπέστη η εταιρεία τον μήνα Νοέμβριο συνέπεια πλημμυρών, χαλαζιού και κακών καιρικών φαινομένων σε κτίρια και εξοπλισμό των ξενοδοχείων της στην περιοχή της Σταλίδας. Ιδιαιτέρως ο CEO κ. Νίκος Χαλκιαδάκης ευχαριστεί την κα Ρένα Παλαμιανάκη, ασφαλιστική σύμβουλο της Interamerican, συνεργάτη των Cactus Hotels “για την άριστη μακροχρόνια συνεργασία και την αμοιβαία σχέση εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει, οι οποίες επιβεβαιώθηκαν για ακόμη μια φορά και θα συνεχιστούν στο μέλλον. Γιατί η σημασία του ασφαλιστικού συνεργάτη φαίνεται μονάχα δια της αποδείξεως που έρχεται σε μια πολύ δύσκολη στιγμή”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

08/06/2023
07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023