Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΗ Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη πόλη της Ελλάδος με κωδικό αλφάβητο για τους ανθρώπους με αχρωματοψία

Η Θεσσαλονίκη είναι η πρώτη πόλη της Ελλάδος με κωδικό αλφάβητο για τους ανθρώπους με αχρωματοψία

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μετά τους οδηγούς πόλης σε κώδικα Braille και τη δυνατότητα που έδωσε σε άτομα με προβλήματα όρασης να περιηγούνται […]

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης μετά τους οδηγούς πόλης σε κώδικα Braille και τη δυνατότητα που έδωσε σε άτομα με προβλήματα όρασης να περιηγούνται στο portal του οργανισμού Thessaloniki.travel, κάνει ακόμα ένα βήμα. Σε συνεργασία με το Εργαστήριο Κινητικών και Αναπτυξιακών Διαταραχών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιου Αθηνών και τον Οργανισμό Color add-sistema de identificacao de cores para daltonicos της Πορτογαλίας παρουσιάζει τον κωδικό αλφάβητο Color ADD. Πρόκειται για έναν κωδικό που δίνει τη δυνατότητα σε άτομα με αχρωματοψία να διαβάσουν πληροφορίες για τα αξιοθέατα και τους προορισμούς της πόλης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024