Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΚαμπάνιες του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου για το Πάσχα

Καμπάνιες του Τουριστικού Οργανισμού Λουτρακίου για το Πάσχα

Ξεκίνησαν οι καμπάνιες για το Πάσχα στον Νομό Αττικής σε Social Media, Ραδιόφωνο και Outdoor panels από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων. […]

Ξεκίνησαν οι καμπάνιες για το Πάσχα στον Νομό Αττικής σε Social Media, Ραδιόφωνο και Outdoor panels από τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου σε συνεργασία με τον Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων. Καθώς αυτό είναι το πρώτο μεγάλο άνοιγμα του έτους για τον προορισμό, σχεδιάστηκε η υλοποίηση διαφημιστικών εκστρατειών στην Αττική που παραδοσιακά είναι η καλύτερη αγορά για το Πάσχα. Οι καμπάνιες που “τρέχουν”:

  • Ραδιοφωνική καμπάνια στον Sfera Radio καθημερινά με 5-6 σποτ
  • Outdoor panels σε 7 πολύ κεντρικές στάσεις στην Αθήνα
  • Καμπάνια σε Instagram και Facebook

Το μήνυμα που επικοινωνείται είναι: “Πάσχα στο Δήμο Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων. Μία ανάσα από την Αθήνα ανακάλυψε τον ιδανικό προορισμό για μία Πασχαλινή απόδραση δίπλα στο κύμα. Εκκλησίες και μονές, μοναδικά αξιοθέατα, σπα, υπέροχο φαγητό και ποιοτική διαμονή. Δημος Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων. Σε 1 ώρα είσαι εκεί. www.visitoutraki.com”. Όλες οι καμπάνιες υλοποιούνται στο πλαίσιο του πλάνου Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων για το 2022.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023
30/05/2023
29/05/2023
26/05/2023