Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΚλήρωση δώρων στο σταντ του ΚΟΤ στο εμπορικό κέντρο Golden Hall

Κλήρωση δώρων στο σταντ του ΚΟΤ στο εμπορικό κέντρο Golden Hall

Τις ομορφιές της Κύπρου και τα όσα προσφέρει το νησί ως τουριστικός προορισμός, θα επιχειρήσει να μεταφέρει ο  Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού σε όσους επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο του stand, στο […]

Τις ομορφιές της Κύπρου και τα όσα προσφέρει το νησί ως τουριστικός προορισμός, θα επιχειρήσει να μεταφέρει ο  Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού σε όσους επισκεφθούν το ειδικά διαμορφωμένο του stand, στο ισόγειο (παραπλεύρως του καταστήματος ZARA) του εμπορικού κέντρου Golden Hall στο Μαρούσι. Για 4 ημέρες, από τις 13 έως και τις 16 Νοεμβρίου 2013, οι επισκέπτες θα ενημερώνονται για τις τουριστικές υποδομές, τις φυσικές ομορφιές, την ξενοδοχειακή υποδομή, τις θεματικές διαδρομές, την ιστορία και τον πολιτισμό της Κύπρου, μέσα από ενδιαφέρον οπτικοακουστικό και έντυπο υλικό που θα προσφέρεται δωρεάν. Σημειώνεται ότι κατά την διάρκεια του 4ημέρου, θα δειγματίζονται και εξαιρετικά καλαίσθητες αυτοστήρικτες αφίσες με εικόνες της Κύπρου για διακόσμηση σχολείων, συλλόγων και άλλων φορέων, τις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν, μετά από συνεννόηση με το προσωπικό του σταντ  του ΚΟΤ στο Golden Hall. Κατά την περίοδο αυτή, οι επισκέπτες του σταντ θα μπορούν να συμμετάσχουν σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στο σταντ του ΚΟΤ, στις 16/11/13 και ώρα 20:00 με έπαθλο κυπριακές νοστιμιές και άλλα δώρα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λάβουν μέρος στην κλήρωση, συμπληρώνοντας το ειδικό κουπόνι που θα βρουν στο σταντ του ΚΟΤ.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024