Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΚυκλοφόρησε το 9ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού ‘The Diviner’ από τον όμιλο Divine Hotels

Κυκλοφόρησε το 9ο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού ‘The Diviner’ από τον όμιλο Divine Hotels

Κυκλοφόρησε το ένατο τεύχος του τριμηνιαίου, ηλεκτρονικού περιοδικού “The Diviner”, από τον όμιλο Divine Hotels (Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2019). Στο “ntomataki”, υπάρχει η συνταγή του σεφ Ιούλιου Καλαποδά για το […]

Κυκλοφόρησε το ένατο τεύχος του τριμηνιαίου, ηλεκτρονικού περιοδικού “The Diviner”, από τον όμιλο Divine Hotels (Ιούλιος – Σεπτέμβριος 2019). Στο “ntomataki”, υπάρχει η συνταγή του σεφ Ιούλιου Καλαποδά για το γεμιστό θράψαλο με ρύζι και κουκουνάρι, ένα πιάτο από το φετινό καλοκαιρινό μενού του εστιατορίου “Apocalypsis” στην Πάτμο, που προσφέρει γνήσια μεσογειακή κουζίνα. Στο “meraki”, μαθαίνει κανείς την ιστορία του “Κωακού Αμπελώνα” της Μαίρης Τριανταφυλλοπούλου στην Κω και στο “posperi”, θα διαβάσει τα πάντα για το φεστιβάλ Κινηματογράφου Αιγαίου και τη βραδιά στο ξενοδοχείο Patmos Aktis Suites & Spa, που μεταμορφώθηκε σε θερινό σινεμά. Για το ρεπορτάζ, στη στήλη “fakos”, περιγράφεται βόλτα στα νησάκια γύρω από τη Πάτμο με ιδιωτικό σκάφος. Στη στήλη “soma”, η Αναστασία Στογιαννίδη, που διδάσκει hatha yoga bien tempéré εδώ και 32 χρόνια, συστήνει τη μέθοδο της Eva Ruchpaul και εξηγεί γιατί σήμερα η γιόγκα έχει γίνει μόδα, όπως το γρήγορο φαγητό. Τέλος, για τη στήλη “patron” επιλέχθηκε το πιο island-boho brand, “nεnε”, με καταγωγή από την Πάτμο με εσπαντρίγιες με νησιώτικα χρώματα και καφτάνια. Τέλος, για τη στήλη “homa”, μία καινοτόμα πρωτοβουλία της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης SAILMED.ORG, που αναβιώνει την “Ιστιοπλοϊκή Μεταφορά Φορτίου στο Αιγαίο” και τιμά την αιγαιοπελαγίτικη παράδοση. Yψηλής ποιότητας ελληνικά προϊόντα μεταφέρονται από και προς τα νησιά του Αιγαίου μόνο με τα πανιά και τον άνεμο, με μηδενικό οικολογικό κόστος. Μπορείτε να διαβάσετε το ηλεκτρονικό περιοδικό εδώ.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024