Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜε τα φτερά της Aegean πετά στο Μιλάνο η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ

Με τα φτερά της Aegean πετά στο Μιλάνο η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ

Για μια ακόμη χρονιά η Aegean θα βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, ως αποκλειστικός αερομεταφορέας της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων και αφιερώνει ένα ολοκαίνουργιο αεροσκάφος Α320neo στους […]

Για μια ακόμη χρονιά η Aegean θα βρίσκεται στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, ως αποκλειστικός αερομεταφορέας της επίσημης αγαπημένης όλων των Ελλήνων και αφιερώνει ένα ολοκαίνουργιο αεροσκάφος Α320neo στους διεθνείς και στο ταξίδι τους για το Ευρωμπάσκετ 2022. Η ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας μεταξύ της Aegean και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης για 8η συνεχομένη χρονιά καθώς και το αεροπλάνο της εθνικής με τα πρόσωπα των παικτών να κοσμούν στο εξής το εξωτερικό του αεροσκάφους, παρουσιάστηκαν από τον πρόεδρο της εταιρείας κ. Ευτύχιο Βασιλάκη και τον πρόεδρο της  ΕΟΚ κ. Ευάγγελο Λιόλιο σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην τεχνική βάση της εταιρείας. Ταυτόχρονα, ανακοινώθηκε η μετονομασία του δημοφιλούς τουρνουά προετοιμασίας “Ακρόπολις” σε τουρνουά “Aegean Ακρόπολις” και θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα 17-19 Αυγούστου, σηματοδοτώντας το ξεκίνημα του ταξιδιού της εθνικής μας για τη μεγαλύτερη διοργάνωση μπάσκετ της Ευρώπης. H Aegean είναι ο αποκλειστικός αερομεταφορέας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης από το 2014. Το “αεροπλάνο της εθνικής” ταξιδεύει ήδη την ευχή της Aegean και όλων των Ελλήνων σε 138 προορισμούς στην Ελλάδα και στην Ευρώπη, ενώ στις 31 Αυγούστου θα μεταφέρει με ειδική, αποκλειστική πτήση τους διεθνείς μας στο Μιλάνο για να αγωνιστούν στην Ευρωπαϊκή διοργάνωση που ξεκινάει το Σεπτέμβριο.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024