Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΜηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

Μηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 11η Φεβρουαρίου 2020 τη μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο Ibis Hotel στο Ηράκλειο. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη […]

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 11η Φεβρουαρίου 2020 τη μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο Ibis Hotel στο Ηράκλειο. Αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους. Στην ολομέλεια αρχικά ο κ. Μαυρογεννάκης και ο κ. Μπουντουφάρης παρουσίασαν την εταιρεία The Mart. Έπειτα ο τουριστικός συνεργάτης κ. Μπαντουβάς Κώστας από το Cretan Holidays ενημέρωσε τα μέλη για την πορεία της τουριστικής σεζόν και τις πιθανές επιπτώσεις. από την αρρώστια του κοροναϊού. Ακολούθησε ενημέρωση στα μέλη για το 9ο Παγκρήτιο Φόρουμ προώθησης κρητικών προϊόντων που έγινε στα Χανιά. Επίσης, παρουσιάστηκαν τέσσερα νέα μέλη του συλλόγου στα υπόλοιπα μέλη. Ο πρόεδρος ενημέρωσε για τις συναντήσεις που είχε με τις επιτροπές τουρισμού του δήμου Ηρακλείου και του δήμου Χερσονήσου. Παράλληλα έγινε ενημέρωση από τον γενικό γραμματέας του συλλόγου κ. Σωμαρά για τα  γεγονότα όπου έλαβαν χώρα στην Γενική Συνέλευση του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου ΞΕΕ και στην Γενική Συνέλευση της ΠΟΔΙΞ υπογραμμίζοντας την σημασία της υπογραφής του μνημονίου ανάμεσα στην ΠΟΔΙΞ και την ΠΟΞ. Οριστικοποιήθηκε η εκδήλωση στις 21 Φεβρουαρίου 2020 στους “Κουρήτες”, όπου ο σύλλογος θα κόψει την πίτα του σε αποκριάτικο χορό. Στη συνέχεια έγινε συζήτηση και ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023