Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝέα 360 καμπάνια από την airtickets με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Ελευθερίου

Νέα 360 καμπάνια από την airtickets με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Ελευθερίου

H εταιρεία κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων airtickets λανσάρει τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, τη νέα 360 επικοινωνιακή καμπάνια της με κεντρικό μήνυμα “Όλος ο κόσμος airtickets!” και με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Ελευθερίου. […]

H εταιρεία κράτησης αεροπορικών εισιτηρίων airtickets λανσάρει τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου, τη νέα 360 επικοινωνιακή καμπάνια της με κεντρικό μήνυμα “Όλος ο κόσμος airtickets!” και με πρωταγωνιστή τον Λευτέρη Ελευθερίου. Η νέα καμπάνια περιγράφει, με τρόπο δημιουργικό, παραστατικό και εξαιρετικά χιουμοριστικό, τις δυνατότητες και τις επιλογές που προσφέρει η airtickets μέσα από την ιστοσελίδα και το mobile app της. Μέσα από 6 ευφάνταστους και ανατρεπτικούς χαρακτήρες, έναν ιπτάμενο γιόγκι, έναν καθαρόαιμο Κρητικό, έναν απεγνωσμένο ναυαγό, έναν παθιασμένο Τούρκο, έναν διάσημο… καρατέκα και ένα μεγάλο πολεμιστή, ο Λευτέρης Ελευθερίου, καλεί τον θεατή να ανακαλύψει τις καινοτόμες λειτουργίες και τις μοναδικές υπηρεσίες της airtickets. Το δημιουργικό concept και το ξεκαρδιστικό σενάριο επιμελήθηκε η δημιουργική διευθύντρια Αννίτα Γρηγοριάδη ενώ την παραγωγή την ανέλαβε η Candyshop VFX. Η καμπάνια θα προβληθεί σε 7 μεγάλα ελληνικά τηλεοπτικά κανάλια, ενώ θα “τρέξει” και online σε full version (1:19’), παράλληλα με μια εξαιρετικά απρόβλεπτη “don’t skip ad” YouTube καμπάνια.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024