Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsNέα ιστοσελίδα για το Anasa Wellness & Spa στην Πάτμο

Nέα ιστοσελίδα για το Anasa Wellness & Spa στην Πάτμο

Νέα ιστοσελίδα για το Anasa Wellness & Spa, του πεντάστερου ξενοδοχείου Patmos Aktis Suites & Spa, στην Πάτμο. Για ακόμη μια φορά, οι συνεργάτες του ξενοδοχείου από την εταιρεία Reach […]

Νέα ιστοσελίδα για το Anasa Wellness & Spa, του πεντάστερου ξενοδοχείου Patmos Aktis Suites & Spa, στην Πάτμο. Για ακόμη μια φορά, οι συνεργάτες του ξενοδοχείου από την εταιρεία Reach Web Agency δημιούργησαν μια ιστοσελίδα φιλική προς τον χρήστη, σύγχρονη, με εύκολη και γρήγορη πλοήγηση, και με φρέσκο και διαδραστικό περιεχόμενο. Κατά την πλοήγηση του ο χρήστης στον ιστοχώρο anasaspa.gr, μπορεί να ανακαλύψει τις θεραπείες προσώπου και σώματος που προσφέρει το κέντρο ευεξίας, να διαβάσει αναλυτικά τις τεχνικές μασάζ στις οποίες εξειδικεύονται οι θεραπευτές του ή να κλείσει το ραντεβού του. Τέλος, η ιστοσελίδα είναι σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται σε κάθε οθόνη και μηχανή αναζήτησης, παρουσιάζοντας μία άρτια κι ομοιόμορφη εικόνα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024