Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝέες εξορμήσεις του Δήμου Ελαφονήσου σε Ελλάδα και εξωτερικό

Νέες εξορμήσεις του Δήμου Ελαφονήσου σε Ελλάδα και εξωτερικό

Επιτυχημένες ήταν οι θεματικές διαδικτυακές συναντήσεις του Δήμου της Ελαφονήσου με φορείς του τουρισμού. Η δήμαρχος, κα Έφη Λιάρου συνομίλησε προσωπικά με δημοσιογράφους bloggers και ταξιδιωτικούς πράκτορες, τόσο από την εξωτερικό όσο […]

Επιτυχημένες ήταν οι θεματικές διαδικτυακές συναντήσεις του Δήμου της Ελαφονήσου με φορείς του τουρισμού. Η δήμαρχος, κα Έφη Λιάρου συνομίλησε προσωπικά με δημοσιογράφους bloggers και ταξιδιωτικούς πράκτορες, τόσο από την εξωτερικό όσο και από την Ελλάδα, που απευθύνονται σε στοχευμένες θεματικές αγορές με έμφαση στον γαστρονομικό, γαμήλιο, περιπατητικό και οικολογικό Τουρισμό. Οι συναντήσεις υλοποιήθηκαν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας της MTC Group στη διάρκεια Online Meetings (8-18 Νοεμβρίου), με συμμετοχές από ΕΕ, Αγγλία, και Ισραήλ. Στο μεταξύ, αφιερωμένα στη μουσικοχορευτική παράδοση της νότιας και της βόρειας Λακωνίας θα είναι δύο επεισόδια της εκπομπής “Αλάτι της Γης”, που θα προβληθούν το Δεκέμβριο από την ΕΡΤ1. Τα γυρίσματα στην Ελαφόνησο πραγματοποιήθηκαν στις 19 Νοεμβρίου. Κάλυψαν διάφορα σημεία του νησιού, όπου τραγούδησαν τοπικά τραγούδια οι ίδιες οι γυναίκες της Ελαφονήσου. Τη φιλοξενία είχε ο Δήμος Ελαφονήσου και την καλλιτεχνική επιμέλεια ο Γιώργος Λιάρος. Ήδη προετοιμάζονται οι εξορμήσεις στο εξωτερικό από τις αρχές του νέου έτους με προωθητικές δράσεις σε Νέα Υόρκη, Βερολίνο, Ισραήλ, Μόσχα και Ντουμπάι, που θα ολοκληρωθούν στο α’ εξάμηνο του 2022.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024