Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝέο τουριστικό βίντεο από το Δήμο Λειψών

Νέο τουριστικό βίντεο από το Δήμο Λειψών

Ένα ταξίδι στον κόσμο των Λειψών χαρίζει στους θεατές, το νέο τουριστικό video 12 περίπου λεπτών του Δήμου. Πρωταγωνιστές της παραγωγής είναι η “παρέα” με τα 24 νησάκια, οι παραλίες, […]

Ένα ταξίδι στον κόσμο των Λειψών χαρίζει στους θεατές, το νέο τουριστικό video 12 περίπου λεπτών του Δήμου. Πρωταγωνιστές της παραγωγής είναι η “παρέα” με τα 24 νησάκια, οι παραλίες, οι ρμίσκοι, το χωριό των Λειψών, οι παραδόσεις, η φιλοξενία και το εύρος επιλογών για διακοπές. Ξεχωριστές πινελιές αποτελούν οι ιστορίες ντόπιων παραγωγών, αλλά και ανθρώπων που γοητεύθηκαν και παρέμειναν στο νησί της θεάς Καλυψούς για μία καλύτερη ζωή. “Χωρίς να χαθεί χρόνος, υποδεχόμαστε το 2020 με μία σημαντική πρωτοβουλία ανάδειξης των Λειψών. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε στον ενδιαφερόμενο λίγο από τη μαγεία του προικισμένου τόπου μας και να εμπνεύσουμε. Να εμπνεύσουμε τόσο τον εν δυνάμει ταξιδιώτη, όσο και τον επαγγελματία. Στο πλαίσιο της νέας στρατηγικής του Δήμου, το βίντεο θα αποτελέσει ένα σπουδαίο εργαλείο που θα μας συνοδεύει στις εκθεσιακές συμμετοχές και τις παρουσιάσεις μας και θα ενισχύσει την προσπάθεια μας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, που πρώτοι στην ευρύτερη περιοχή ως Δήμος εστιάσαμε με επαγγελματισμό”, δήλωσε ο δήμαρχος Λειψών κ. Φώτης Μάγγος. Την επιμέλεια για την οργάνωση και υλοποίηση της παραγωγής ανέλαβε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για θέματα Τουρισμού, κ. Κωνσταντίνος Μπουράκης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024