Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΝέος Executive Chef στο Hilton Αθηνών

Νέος Executive Chef στο Hilton Αθηνών

Ο Κώστας Αθανασίου είναι ο νέος Executive Chef του Hilton Αθηνών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου και διαθέτει 20ετη εμπειρία στις κουζίνες ξενοδοχείων […]

Ο Κώστας Αθανασίου είναι ο νέος Executive Chef του Hilton Αθηνών. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη, είναι απόφοιτος της Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου και διαθέτει 20ετη εμπειρία στις κουζίνες ξενοδοχείων 5 αστέρων, μεταξύ των οποίων το Hyatt Regency Hotel στη Θεσσαλονίκη, το Athenaeum Intercontinental στην Αθήνα και το Club Hotel Casino στο Λουτράκι. Έχει παρακολουθήσει σημαντικά σεμινάρια από τη σχολή Ecole Ritz Escoffier και την ομάδα του Alain Ducasse. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Ως Executive Chef του Hilton Αθηνών, ο Κώστας Αθανασίου βάζει τη δική του πινελιά στα εστιατόρια Βυζαντινό, Galaxy και Oasis Pool Bar & Grill καθώς και στο Aethrion Lounge. Με πολλή όρεξη και ευφάνταστες ιδέες, ο Κώστας Αθανασίου επιλέγει εποχικά προϊόντα, αναζητά την καλύτερη ποιότητα στην πρώτη ύλη, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην τεχνική αλλά και στην παρουσίαση των πιάτων, ενώ παντρεύει δημιουργικά τη μεσογειακή κουζίνα με διεθνείς πινελιές. Στόχος του είναι να διατηρήσει την εξέχουσα θέση που κατέχει το Hilton Αθηνών στον γαστρονομικό χάρτη της πόλης βάζοντας συγχρόνως τη δική του σφραγίδα, ώστε να προσφέρει μια αξέχαστη γαστριμαργική εμπειρία.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024