Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ Δήμος Σκιάθου στην ITB Bεrlin

Ο Δήμος Σκιάθου στην ITB Bεrlin

Κατά τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ στο Bερολίνο, στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), ανάμεσα στους Έλληνες συνεκθέτες και σε ειδικό χώρο (περίπτερο) φιλοξενήθηκε και ο Δήμος Σκιάθου, που […]

Κατά τη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΙΤΒ στο Bερολίνο, στο περίπτερο του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού (ΕΟΤ), ανάμεσα στους Έλληνες συνεκθέτες και σε ειδικό χώρο (περίπτερο) φιλοξενήθηκε και ο Δήμος Σκιάθου, που για πολλοστή χρονιά συμμετέχει στη συγκεκριμένη τουριστική έκθεση. Ο Δήμος μοίρασε ξενόγλωσσο οπτικοακουστικό υλικό, φυλλάδια και αναμνηστικά δώρα με τις ομορφιές του νησιού στους επισκέπτες της έκθεσης, έχοντας ως στόχο την προσέλκυση ακόμη περισσότερων τουριστών στη διάρκεια της νέας τουριστικής σεζόν. Στην αντιπροσωπεία του Δήμου Σκιάθου συμμετείχαν ο κ. Αργύρης Μεργιάς (υπεύθυνος προβολής τουριστικής ανάπτυξης Δήμου Σκιάθου), αλλά και επιχειρηματίες του νησιού, όπως ο κ. Αριστείδης Δερβένης (Skiathos Palace Hotel), ο κ. Αλέξανδρος Ευσταθίου (Dolphin Travel Agency), ο κ. Στέργιος Στερεόπουλος (Gats Travel), η κα Βάντα Καλλίκη (Vanda Travel), ο κ. Στέφανος Μαιμανάκος (Villa Karina), οι οποίοι και πραγματοποίησαν επαφές με παράγοντες της γερμανικής αγοράς. Όπως ανάφερε εκπρόσωπος της TUI, τα πρώτα στοιχεία του 2014 είναι αισιόδοξα, ενώ είναι θετικό το ενδιαφέρον που εμφανίζει για τους Γερμανούς ως τουριστικός προορισμός το νησί της Σκιάθου. Επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον για το νησί του “Αγίου των Γραμμάτων”, Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, έδειξε και η ειδικη επιτροπή Θρησκευτικού Τουρισμου της Αρχιεπισκοπής.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024