Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ Ηλίας Βρεττός και πάλι σε κρουαζιέρα της Celestyal Cruises

Ο Ηλίας Βρεττός και πάλι σε κρουαζιέρα της Celestyal Cruises

Μετά από την sold out συναυλία του τον Αύγουστο, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου ο Ηλίας Βρεττός θα εμφανιστεί ακόμη μια φορά στην τριήμερη κρουαζιέρα με το Celestyal Olympia. Ο Ηλίας […]

Μετά από την sold out συναυλία του τον Αύγουστο, την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου ο Ηλίας Βρεττός θα εμφανιστεί ακόμη μια φορά στην τριήμερη κρουαζιέρα με το Celestyal Olympia. Ο Ηλίας Βρεττός, παρέα με τον ραδιοφωνικό παραγωγό του Λάμψη FM, Νίκο Μάρκογλου, θα προσφέρουν μια βραδιά γεμάτη κέφι και χορό. Μετά την επιτυχημένη συναυλία του Ηλία Βρεττού στις 28 Αυγούστου στο Celestyal Crystal, και δεδομένης της μεγάλης ζήτησης που είχε από το επιβατικό κοινό, η εταιρεία και ο γνωστός τραγουδιστής ανανεώνουν και πάλι το ραντεβού τους για μια ακόμη απογειωτική βραδιά στο Celestyal Olympia. Το κρουαζιερόπλοιο Celestyal Olympia, θα σαλπάρει παρέα με τον Ηλία Βρεττό την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου από το λιμάνι του Πειραιά για την τριήμερη κρουαζιέρ( “Εικόνες Αιγαίου” (Κουσάντασι – Μύκονος – Σαντορίνη – Πάτμος – Ηράκλειο). Η συναυλία με τον αγαπημένο τραγουδιστή Ηλία Βρεττό εντάσσεται στο πλαίσιο των θεματικών εκδηλώσεων που διοργανώνει η Celestyal Cruises. Οι θεματικές αυτές εκδηλώσεις –που ειδικά φέτος έχουν ξεπεράσει τις 80 συνολικά- έχουν διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτουν όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις των ταξιδιωτών ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024