Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) RadioPro Ltd αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του ΟΠΙ

Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) RadioPro Ltd αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του ΟΠΙ

Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) RadioPro Ltd αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του Ελληνικού Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) του Υπουργείου Πολιτισμού. Μετά την αποδοχή και αναγνώριση του ΟΣΔ RadioPro Ltd, που […]

Ο Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης (ΟΣΔ) RadioPro Ltd αναρτήθηκε στον επίσημο ιστότοπο του Ελληνικού Οργανισμού Πνευματικής Ιδιοκτησίας (ΟΠΙ) του Υπουργείου Πολιτισμού. Μετά την αποδοχή και αναγνώριση του ΟΣΔ RadioPro Ltd, που συμπεριλήφθηκε ανάμεσα στους μεγαλύτερους φορείς διαχείρισης δικαιωμάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο, ακολούθησε όπως ήταν επόμενο και η ανάρτηση, έστω με σχετική καθυστέρηση, από την ελληνική εποπτική αρχή. Σημειώνεται ότι το Intellectual Property Office του Ηνωμένου Βασιλείου αναγνωρίζει ως Οργανισμούς Συλλογικής Διαχείρισης μόνο τον παγκόσμιο “γίγαντα” της μουσικής PRS, την ουαλική Eos και τον ΟΣΔ RadioPro Ltd. Ο ΟΣΔ RadioPro Ltd, διαχειρίζεται τόσο τα πνευματικά, όσο και τα συγγενικά δικαιώματα του αναρτημένου Ρεπερτορίου του, και μέσα από τη συμφωνία με την ελληνική ΚοινΣΕπ Hellenic Solution και την υλοποίηση της πλατφόρμας αποκλειστικής μετάδοσης της μουσικής του RadioPro.gr, προσφέρει στους τελικούς χρήστες έτοιμες λίστες μουσικής για δημόσια εκτέλεση σε προνομιακές τιμές.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024