Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟ υπεύθυνος του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας για τη Νέα Δημοκρατία και βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης

Ο υπεύθυνος του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας για τη Νέα Δημοκρατία και βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης

Ο υπεύθυνος του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας για τη Νέα Δημοκρατία και βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την υπουργική απόφαση αναφορικά με το ύψος της εισφοράς […]

Ο υπεύθυνος του Τομέα Εμπορικής Ναυτιλίας για τη Νέα Δημοκρατία και βουλευτής Λασιθίου κ. Γιάννης Πλακιωτάκης προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την υπουργική απόφαση αναφορικά με το ύψος της εισφοράς ανά επιβάτη στην κρουαζιέρα, αλλά και το σχέδιο της σύμβασης μεταξύ δημοσίου και ξένων ομίλων κρουαζιεροπλοίων. Αναλυτικότερα, δήλωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής: “(…) Σήμερα η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας θυμήθηκε επιτέλους να ορίσει τόσο την εισφορά ανά επιβάτη, όσο και τη σύμβαση μεταξύ δημοσίου και εταιρειών κρουαζιέρας. Ωστόσο σκέφτηκαν ότι ίσως άργησαν; Ότι μια ακόμη τουριστική σεζόν είναι χαμένη; (…) Από την άλλη πλευρά με την προσθήκη και αυτής της υπουργικής απόφασης έχουμε πλέον την παγκόσμια πρωτοτυπία να αντιμετωπίζουμε με τρεις –αν όχι παραπάνω- διαφορετικούς τρόπους την κρουαζιέρα (ανάλογα με το αν πρόκειται για ελληνική σημαία ή κοινοτική σημαία, από όπου μάλιστα εξαιρείται η Μάλτα (!), ή μη κοινοτική σημαία), ενώ παράλληλα έχουμε την ψευδαίσθηση ότι θα πετύχει η επιλογή μας (…)”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024