Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟι His Majesty the King of Spain στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Οι His Majesty the King of Spain στο Αεροδρόμιο της Αθήνας

Οι “His Majesty the King of Spain” προσκαλούν τους επιβάτες και επισκέπτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε ένα ταξίδι μέσα στο “βασίλειο” της μουσικής τους. Οι His Majesty the King […]

Οι “His Majesty the King of Spain” προσκαλούν τους επιβάτες και επισκέπτες του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών σε ένα ταξίδι μέσα στο “βασίλειο” της μουσικής τους. Οι His Majesty the King of Spain είναι μια τετραμελής μπάντα, με ήχο που συνδυάζει ετερόκλητα μουσικά στοιχεία, από εσωστρεφή blues μέχρι δροσερά surf και americana, διατηρώντας πάντα ένα σκληρό pop πυρήνα. Αν και κάνουν πολύ επιλεκτικές εμφανίσεις, κατά καιρούς έχουν ανοίξει συναυλίες για ονόματα όπως ο Jonathan Richman, o Nick Waterhouse, o Marc Almond, o Tim Booth και οι Radio Dept. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου στις 12.30, στο Επίπεδο Αναχωρήσεων – Εμπορικό Κέντρο Αεροδρομίου – Χώρος Ελεύθερης Πρόσβασης. Υπενθυμίζεται ότι το “Μουσικοδρόμιο” αποτελεί μέρος του project “Fly me to the Moon”, μια συνεργασία του ΔΑΑ και της πολιτιστικής πλατφόρμας ελculture.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024