Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟι μικροί φίλοι του βιβλίου είχαν τη χαρά να απολαύσουν στο αεροδρόμιο ένα διαφορετικό ταξίδι

Οι μικροί φίλοι του βιβλίου είχαν τη χαρά να απολαύσουν στο αεροδρόμιο ένα διαφορετικό ταξίδι

Οι μικροί φίλοι του βιβλίου είχαν τη χαρά να απολαύσουν στο αεροδρόμιο ένα διαφορετικό ταξίδι την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Περισσότερα από 70 παιδιά συμμετείχαν σε ένα “οικολογικό ταξίδι” στην παρουσίαση […]

Οι μικροί φίλοι του βιβλίου είχαν τη χαρά να απολαύσουν στο αεροδρόμιο ένα διαφορετικό ταξίδι την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Περισσότερα από 70 παιδιά συμμετείχαν σε ένα “οικολογικό ταξίδι” στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου “Πίσω στο δάσος μου” από τη σειρά “Οικοπεριπέτειες” της Ελένης Σβορώνου-Σωκιαλίδη – εκδόσεις Παπαδόπουλος, στο αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Η συγγραφέας Ελένη Σβορώνου-Σωκαλίδη, Υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης & Ευαισθητοποίησης του WWF ξενάγησε τα παιδιά μέσα στις σελίδες του βιβλίου “Πίσω στο δάσος μου”. Τα παιδιά συμμετείχαν σε ένα “οικολογικό ταξίδι” μέσα από τη μυθοπλασία και την περιπέτεια και διασκέδασαν στο χώρο του αεροδρομίου με ομάδα εμψυχωτών Οι μικροί “ταξιδιώτες” πήραν ως αναμνηστικό της συμμετοχής τους στην εκδήλωση, ένα βιβλίο υπογεγραμμένο από τη συγγραφέα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/09/2023
28/09/2023
27/09/2023
26/09/2023
25/09/2023
22/09/2023