Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟι Μινωικές Γραμμές και η HELMEPA έδωσαν ζωή στην παραλία Φρεαττύδας

Οι Μινωικές Γραμμές και η HELMEPA έδωσαν ζωή στην παραλία Φρεαττύδας

Με αφορμή την εκστρατεία “Ας Καθαρίσουμε την Ευρώπη” που συντονίζει στην Ελλάδα η HELMEPA, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, η εθελοντική δράση “Save the beach” στην παραλία Φρεαττύδας του […]

Με αφορμή την εκστρατεία “Ας Καθαρίσουμε την Ευρώπη” που συντονίζει στην Ελλάδα η HELMEPA, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, η εθελοντική δράση “Save the beach” στην παραλία Φρεαττύδας του Πειραιά. Η δράση υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία των Μινωικών Γραμμών, εταιρικού Μέλους της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος – HELMEPA.

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και πάντα με γνώμονα την προστασία του θαλάσσιου και φυσικού περιβάλλοντος, οι Μινωικές Γραμμές και η HELMEPA διοργάνωσαν με ευαισθησία την πιο πάνω δράση, με σκοπό την ενημέρωση και την κινητοποίηση κυρίως των νέων ανθρώπων. Με τη συμμετοχή εθελοντών και μαθητών – μελών του προγράμματος “Παιδική HELMEPA” του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Σμύρνης μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους, απομακρύνθηκε μια σημαντική ποσότητα σκουπιδιών και πλαστικών απορριμμάτων από την παραλία Φρεαττύδας. Οι μικροί φίλοι, εθελοντές της δράσης “Save the beach” συγκέντρωσαν 28 κιλά απορρίμματα, εκ των οποίων τα 15 κιλά ήταν ανακυκλώσιμα. Η δράση θα επαναληφθεί και σε άλλες περιοχές.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024