Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟι ταξιδιώτες της Manessis πρόσφεραν πολλά χαμόγελα στα παιδιά της “Κιβωτού του Kόσμου”

Οι ταξιδιώτες της Manessis πρόσφεραν πολλά χαμόγελα στα παιδιά της “Κιβωτού του Kόσμου”

H 29η κοπή βασιλόπιτας της Manessis Travel πραγματοποιήθηκε στους χώρους της “Κιβωτού του Κόσμου“. Υπό τον ήχο του πιάνου και των εορταστικών τραγουδιών μας καλωσόρισαν τα παιδιά της “Κιβωτού”. Όλοι […]

H 29η κοπή βασιλόπιτας της Manessis Travel πραγματοποιήθηκε στους χώρους της “Κιβωτού του Κόσμου“. Υπό τον ήχο του πιάνου και των εορταστικών τραγουδιών μας καλωσόρισαν τα παιδιά της “Κιβωτού”. Όλοι μαζί, στελέχη και καλεσμένοι “ταξιδέψαμε“ ως συνοδοιπόροι και αρωγοί στα δικά τους όνειρα… Άλλωστε το ταξίδι είναι αντικείμενο που γνωρίζουμε πολύ καλά. Ο πατήρ Αντώνιος, μας θύμισε το σημαντικό έργο της “Κιβωτού” και μας διαβεβαίωσε ότι οι ταξιδιώτες της Manessis θα δώσουν χαμόγελα στα πρόσωπα πολλών παιδιών. “Η φαντασία είναι για εμάς πηγή ζωής και δίοδος προς την ελευθερία. Ο ανθρωπισμός είναι ένα απαραίτητο αξίωμα εάν θέλουμε να ζήσουμε σε ένα φωτεινότερο κόσμο”, δήλωσε ο κ. Ανδρέας Μάνεσσης, δημιουργός της Manessis Travel και εμπνευστής αυτής της δράσης, προσφέροντας την επιταγή. Το απογευματινό έκλεισε με την ευλογία της πίτας όπου ένα από τα φλουριά της βασιλόπιτας βρήκε ο 14χρονος Δημήτρης, μαθητής της Γ’ Γυμνασίου από την “Κιβωτό”, κερδίζοντας μια δωροεπιταγή παιχνιδιών. “Άλλωστε η χαρά αυτών που χαρίζουν είναι μεγαλύτερη και από τη χαρά εκείνων που παίρνουν ένα δώρο και όλοι οι συνεργάτες και ταξιδιώτες της Manessis το νιώθουμε εδώ σήμερα αυτό!”, δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Άγγελος Λάμπρου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

22/09/2023
21/09/2023
20/09/2023
19/09/2023
18/09/2023
15/09/2023