Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟινογαστρονομική εκδήλωση στη Νάξο στα πλαίσια του ‘Mediterranean Cheese & Wines’

Οινογαστρονομική εκδήλωση στη Νάξο στα πλαίσια του ‘Mediterranean Cheese & Wines’

Kορυφαίοι Έλληνες Ολυμπιονίκες, άνθρωποι της τέχνης, δημοσιογράφοι από τα σημαντικότερα ΜΜΕ της χώρας, γευσιγνώστες, travel bloggers, opinion leaders και άνθρωποι της τέχνης, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη γεύση και […]

Kορυφαίοι Έλληνες Ολυμπιονίκες, άνθρωποι της τέχνης, δημοσιογράφοι από τα σημαντικότερα ΜΜΕ της χώρας, γευσιγνώστες, travel bloggers, opinion leaders και άνθρωποι της τέχνης, είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη γεύση και την ποιότητα των εκλεκτών προϊόντων της Νάξου, της Σάμου και της Emilia Romagna Ιταλίας. H εκδήλωση διοργανώθηκε στη Νάξο την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021, στα πλαίσια του 4ου Food Experience Graviera Naxos 2021 και του Ευρωπαϊκού προγράμματος “Mediterranean Cheese & Wines”. Η πολυβραβευμένη Γραβιέρα Νάξου Π.Ο.Π. της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου συνταίριαξε με τα διεθνών διακρίσεων, κρασιά Π.Ο.Π. του Ενιαίου Οινοποιητικού Αγροτικού Συνεταιρισμού Σάμου και τους φημισμένους οίνους της ιταλικής Enoteca Regionale Emilia Romagna. Αυτή η οινογευστική συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο “Φάρος” στο Αλυκό Νάξου και το μενού περιλάμβανε εξοχικό κατσικάκι Νάξου με Γραβιέρα Νάξου και μοσχαράκι Νάξου στο πήλινο με πανδαισία ναξιώτικων τυριών (ξινοτύρι, γραβιέρα και κεφαλοτύρι), συνοδευόμενα, φυσικά, από τα κρασιά του Ε.Ο.Σ. Σάμου και της Enoteca.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024