Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΟλομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στον Άγιο Νικόλαο

Ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στον Άγιο Νικόλαο

Την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε υβριδικά η ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στο ξενοδοχείο Minos Palace Hotel & Suites στον Άγιο Νικόλαο. Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σφακιανάκης, σε […]

Την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 πραγματοποιήθηκε υβριδικά η ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων στο ξενοδοχείο Minos Palace Hotel & Suites στον Άγιο Νικόλαο. Ο πρόεδρος κ. Γιώργος Σφακιανάκης, σε ό,τι αφορά στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ΑΣΤΕΚ και παραμένουν άλυτα μέχρι στιγμής δήλωσε ότι ο ΠΣΔΞ θα συνεχίζει να αναδεικνύει και να πιέζει προς κάθε κατεύθυνση την αναγκαιότητα στήριξης και αναβάθμιση της τουριστικής εκπαίδευσης και αναμένει από την πολιτεία εν’όψει του νέου διδακτικού έτους να δώσει αποτελεσματικότερες λύσεις στα συσσωρευμένα προβλήματα της δημόσιας τουριστικής εκπαίδευσης. Στην ολομέλεια παρευρέθηκαν ως προσκεκλημένοι ο δήμαρχος Αγίου Νικολάου κ. Αντώνης Ζερβός, η διευθύντρια της ΑΣΤΕΚ κα Βανέσσα Σημαντηράκη και η προϊσταμένη Τουρισμού στο νομό Λασιθίου της Περιφέρειας Κρήτης, κα Μαρία Λαβδάκη. Ακόμη, έγινε παρουσίαση από τον κ. Μενέλαο Φουλεδάκη του συστήματος s-Rate, που αφορά σε μια εφαρμογή που επιτρέπει την αξιολόγηση υπαλλήλων απο τους επισκέπτες ξενοδοχείων. Ακολούθησε ενημέρωση από τον κ. Ιωάννη Περδικάκη (Meeting Point) για τη σεζόν 2022. Στην ολομέλεια παραβρέθηκε επίσης και ενημέρωσε τα μέλη η Halina Strzyzewska (Group Head του FTI) για Ελλάδα και Κύπρο. Τέλος, ο κ. Χρήστος Καραδέδος, κατασκευαστής της νέας ιστοσελίδας του Συλλόγου παρουσίασε στα μέλη τις πολλαπλές δυνατότητες και υπηρεσίες που προσφέρει το επίσημο site του ΠΣΔΞ, cretanhotelmanagers.gr.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024