Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Tornado

Πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Tornado

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 27 Αυγούστου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Tornado που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης και πλέον από τη Δευτέρα το ενδιαφέρον στρέφεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της […]

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 27 Αυγούστου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ιστιοπλοΐας Tornado που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Θεσσαλονίκης και πλέον από τη Δευτέρα το ενδιαφέρον στρέφεται στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της κλάσης Tornado που θα διαρκέσει μέχρι και τις 5 Σεπτεμβρίου. Στην τελευταία ημέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε μόνο μια κούρσα καθώς οι άνεμοι μόλις που έφταναν σε ένταση τους 5 κόμβους γεγονός που δυσκόλεψε πολύ την κατάσταση. Το βράδυ της Κυριακής σε ειδική τελετή έγιναν οι απονομές στους νικητές, ενώ απονεμήθηκαν και ξεχωριστά μετάλλια στα τρία πρώτα μικτά πληρώματα. Σε ό,τι αφορά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα,τη Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Αυγούστου θα γίνουν οι εγγραφές και οι μετρήσεις ενώ οι κούρσες – το αγωνιστικό σκέλος – θα ξεκινήσουν από την Τετάρτη 30 Αυγούστου, το βράδυ της οποίας θα πραγματοποιηθεί και η τελετή έναρξης της διοργάνωσης στις εκγαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Θεσσαλονίκης (Θεμ. Σοφούλη 112). Το παγκόσμιο πρωτάθλημα θα είναι υπο την αιγίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας με συνδιοργανωτές το Ναυτικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Θεσσαλονίκης.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024