Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠετάξτε με την Emirates στο Ντουμπάι με ένα δωρεάν εισιτήριο για την Dubai Expo

Πετάξτε με την Emirates στο Ντουμπάι με ένα δωρεάν εισιτήριο για την Dubai Expo

Η Emirates δημιούργησε μια αποκλειστική προσφορά για τους πελάτες της, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία της World Expo. Οι πελάτες της Emirates που επισκέπτονται το Ντουμπάι […]

Η Emirates δημιούργησε μια αποκλειστική προσφορά για τους πελάτες της, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να βιώσουν τη μοναδική εμπειρία της World Expo. Οι πελάτες της Emirates που επισκέπτονται το Ντουμπάι ή ταξιδεύουν μέσω του Ντουμπάι κατά τη διάρκεια της έκθεσης (1η Οκτωβρίου 2021-31 Μαρτίου 2022), θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν ένα δωρεάν ημερήσιο πάσο για την Expo 2020 για κάθε αεροπορικό εισιτήριο που έχουν κλείσει με την Emirates. Υπενθυμίζεται ότι η αεροπορική εταιρεία προσφέρει καθημερινή απευθείας σύνδεση μεταξύ του Ντουμπάι και της Αθήνας. Η ειδική προσφορά ισχύει για όλα τα εισιτήρια μετ’επιστροφής που περιλαμβάνουν πτήση προς ή μέσω Ντουμπάι, για ημερομηνίες ταξιδιού μεταξύ 1ης Οκτωβρίου 2021 και 31 Μαρτίου 2022. Η προσφορά ισχύει για εισιτήρια της Emirates που αγοράζονται για την Πρώτη, τη Διακεκριμένη και την Οικονομική Θέση, για εισιτήρια πτήσεων της flydubai που έχουν εκδοθεί μέσω της Emirates, καθώς και για πελάτες που ταξιδεύουν οπουδήποτε στο παγκόσμιο δίκτυο της εταιρείας με χρόνο αναμονής τουλάχιστον έξι ώρες στο Ντουμπάι. Οι κάτοχοι εισιτηρίων απλή μετάβασης, των οποίων το ταξίδι ξεκινά εκτός των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, έχουν το δικαίωμα να λάβουν το δωρεάν Expo Day Pass εάν ταξιδεύουν στο Ντουμπάι ή εάν κάνουν στάση στο Ντουμπάι και τηρείται ο ελάχιστος χρόνος αναμονής. H ειδική προσφορά ισχύει για όλους τους τύπους ναύλων, συμπεριλαμβανομένων των Special, Saver, Flex και Flex Plus. Οι ταξιδιώτες με επερχόμενα ταξιδιωτικά σχέδια που βρίσκονται ήδη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συμπεριλαμβανομένων των κατοίκων των ΗΑΕ, έχουν επίσης δικαίωμα να λάβουν ένα δωρεάν Expo Day Pass, εφόσον το δρομολόγιό τους περιλαμβάνει ταξίδι επιστροφής στο Ντουμπάι κατά την περίοδο των έξι μηνών που θα πραγματοποιείται η Expo.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024