Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΠροβλήματα στις πτήσεις της ΒΑ θα δημιουργήσει ενδεχόμενη απεργία τον Ιούλιο

Προβλήματα στις πτήσεις της ΒΑ θα δημιουργήσει ενδεχόμενη απεργία τον Ιούλιο

Το προσωπικό της British Airways που απασχολείται στο κομμάτι του check-in στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου πρόκειται να κάνει ψηφοφορία για ενδεχόμενη απεργία, με αίτημα τις απολαβές τους. Πιο συγκεκριμένα, […]

Το προσωπικό της British Airways που απασχολείται στο κομμάτι του check-in στο αεροδρόμιο Heathrow του Λονδίνου πρόκειται να κάνει ψηφοφορία για ενδεχόμενη απεργία, με αίτημα τις απολαβές τους. Πιο συγκεκριμένα, περίπου 500 μέλη του προσωπικού της ΒΑ θα ψηφίσουν για την απεργία τον Ιούνιο και το “ναι” θα μπορούσε να οδηγήσει σε απεργιακή κινητοποίηση τον Ιούλιο, στο απόγειο δηλαδή της περιόδου αιχμής. Το συνδικάτο Unite αναφέρει λέει ότι η μείωση των μισθών κατά 10% που επιβλήθηκε κατά τη διάρκεια της πανδημίας δε θα αποκατασταθεί. “Η BA έχει πάρει πίσω τώρα τις μειώσεις μισθών που είχαν επιβληθεί στα μέλη της διοίκησης, αλλά αρνείται να το κάνει για τα μέλη μας. Αυτό είναι επαίσχυντο”, τονίζει. ‘Το Unite δε θα επιτρέψει στα μέλη μας να αντιμετωπίζονται ως εργατικό δυναμικό δεύτερης κατηγορίας”. “Μια απεργία των μελών μας θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην εξυπηρέτηση των πελατών, γι’αυτό παροτρύνω την BA να συγκρατηθεί”, δήλωσε η γενική γραμματέας του Unite, Sharon Graham.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024