Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsSanta’s Race στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού

Santa’s Race στον παραλιακό δρόμο Λεμεσού

Την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου 2019 στις 9 το πρωί, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού, σε συνεργασία με την Cyprus Sightseeing και το Πολυδύναμο Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών […]


Την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου 2019 στις 9 το πρωί, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού, σε συνεργασία με την Cyprus Sightseeing και το Πολυδύναμο Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών ‘Ο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων’, διοργανώνουν Αγώνα Δρόμου Άη Βασίληδων. Το γνωστό ως “Santa’s Race” πραγματοποιείται σε πολλές χώρες του εξωτερικού και προσελκύει χιλιάδες κόσμου με στολές Άη Βασίλη για να τρέξουν ή να περπατήσουν. Η διαδρομή 5 χλμ. κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, με έναρξη και λήξη στην Επίχωση Λεμεσού, είναι φιλική για όλες τις ηλικίες και ικανότητες. Στόχος της εκδήλωσης είναι να σηματοδοτήσει την έναρξη της εορταστικής περιόδου και να προσκαλέσει τον κόσμο να συνεισφέρει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, καθώς τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την παροχή Χριστουγεννιάτικων και Πρωτοχρονιάτικων γευμάτων σε οικογένειες της Λεμεσού που το έχουν ανάγκη. Το ‘Santa’s Race’ πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024