Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣχολιάζοντας τις διαδικασίες για την εκποίηση της Ολυμπιακής, ο Γραμματέας της ΚΠΕ του Συνασπισμού Νίκος

Σχολιάζοντας τις διαδικασίες για την εκποίηση της Ολυμπιακής, ο Γραμματέας της ΚΠΕ του Συνασπισμού Νίκος

Σχολιάζοντας τις διαδικασίες για την εκποίηση της Ολυμπιακής, ο Γραμματέας της ΚΠΕ του Συνασπισμού Νίκος Χουντής, δήλωσε: “Έστω και τώρα πρέπει να σταματήσει η διαδικασία για το ξεπούλημα της Ολυμπιακής, […]

Σχολιάζοντας τις διαδικασίες για την εκποίηση της Ολυμπιακής, ο Γραμματέας της ΚΠΕ του Συνασπισμού Νίκος Χουντής, δήλωσε: “Έστω και τώρα πρέπει να σταματήσει η διαδικασία για το ξεπούλημα της Ολυμπιακής, γιατί αποτελεί έγκλημα σε βάρος του εθνικού αερομεταφορέα των εργαζομένων και της οικονομίας της χώρας. Η διαδικασία εκποίησης της Ολυμπιακής είναι ένα ακόμα ναυάγιο των κυβερνητικών σχεδίων για τις ιδιωτικοποιήσεις, τα οποία σε συνθήκες βαθιάς οικονομικής κρίσης ισοδυναμούν με καθαρή τρέλα ! Εκείνο που απαιτείται είναι η διαμόρφωση ενός νέου αναπτυξιακού σχεδίου για την Ολυμπιακή, για έναν σύγχρονο εθνικό, δημόσιο αερομεταφορέα”. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΛΑ.Ο.Σ., κ. Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου σχετικά με την αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής, δήλωσε: “Από 17 μνηστήρες έμειναν 7. Το τίμημα είναι χαμηλό, οι μνηστήρες αγνώστου προελεύσεως. Η Ολυμπιακή, ως νέα Πηνελόπη, διεκδικείται από τους μνηστήρες έναντι πινακίου φακής. Η Ν.Δ. έστω και την ύστατη στιγμή, πρέπει να διαδραματίσει το ρόλο του Οδυσσέα, δίνοντας μια σοβαρή και βιώσιμη λύση που να μην οδηγεί στο ξεπούλημα της Ολυμπιακής έναντι πινακίου φακής”.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024