Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefings“Σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία τα αναπτυξιακά έργα αποτελούν την καλύτερη απάντηση που δίνει η

“Σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία τα αναπτυξιακά έργα αποτελούν την καλύτερη απάντηση που δίνει η

“Σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία τα αναπτυξιακά έργα αποτελούν την καλύτερη απάντηση που δίνει η χώρα μας προκειμένου να επιτύχουμε ανάπτυξη, διατήρηση και περιφρούρηση της απασχόλησης και εμπλουτισμό των υποδομών, […]

“Σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία τα αναπτυξιακά έργα αποτελούν την καλύτερη απάντηση που δίνει η χώρα μας προκειμένου να επιτύχουμε ανάπτυξη, διατήρηση και περιφρούρηση της απασχόλησης και εμπλουτισμό των υποδομών, που ενισχύουν και αναβαθμίζουν την καθημερινότητα των πολιτών”. Αυτό τόνισε ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων κ. Δημήτρης Ρέππας παραδίδοντας το μεσημέρι σε κυκλοφορία ένα πολύ σημαντικό και δύσκολο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα και Λεύκτρο – Σπάρτη. Πρόκειται για το τμήμα από τον Ανισόπεδο Κόμβο Αθήναιου έως το Λεύκτρο μήκους περίπου 16 χλμ., που αποτελεί ουσιαστικά την παράκαμψη των επικινδύνων στροφών της Μεγαλόπολης, συνολικού κόστους κατασκευής 110 εκατ. ευρώ. Τα οφέλη από την παράδοση στην κυκλοφορία του υπόψη τμήματος είναι εξαιρετικά σημαντικά και αναφέρονται τόσο στην αύξηση του επιπέδου οδικής Ασφάλειας (με την αναμενόμενη κατακόρυφη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων που είναι εξαιρετικά συχνά στις στροφές της Μεγαλόπολης) όσο και στη μείωση του χρόνου μετακίνησης ο οποίος προσδιορίζεται πλέον σε λιγότερο από 10 λεπτά της ώρας, όταν μέχρι σήμερα (και ανάλογα με την κυκλοφορία) ήταν πάνω από μισή ώρα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024