Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣεμινάρια επαγγελματιών και στελεχών των δήμων, με εντικείμενο τις υπηρεσίες τουρισμού, από τον Σ.Π.Ο.Α.Κ.

Σεμινάρια επαγγελματιών και στελεχών των δήμων, με εντικείμενο τις υπηρεσίες τουρισμού, από τον Σ.Π.Ο.Α.Κ.

Με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών για τη συντήρηση αλλά και την αύξηση του τουριστικού ρεύματος στις περιοχές του Κορινθιακού, ο Σ.Π.Ο.Α.Κ., καθιερώνει σειρά σεμιναρίων σε επαγγελματίες με θέμα […]

Με στόχο τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών για τη συντήρηση αλλά και την αύξηση του τουριστικού ρεύματος στις περιοχές του Κορινθιακού, ο Σ.Π.Ο.Α.Κ., καθιερώνει σειρά σεμιναρίων σε επαγγελματίες με θέμα τις ανθρώπινες και Δημόσιες Σχέσεις στον Τουρισμό. Σύμφωνα με τον μέχρι τώρα προγραμματισμό, θα γίνουν δύο σεμινάρια τετράωρης διάρκειας στις 19 Μαρτίου στο Κιάτο και στις 26 Μαρτίου στη Θήβα, με ώρα έναρξης 16:00 μ.μ. Τις λεπτομέρειες του σεμιναρίου θα τις φροντίσουν οι Δήμοι στους οποίους θα πραγματοποιηθεί η εν λόγω εκδήλωση. Η θεματολογία περιλαμβάνει τις ανθρώπινες σχέσεις στη λογική της υπηρεσίας του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, τις Δημόσιες Σχέσεις σε ότι κυρίως αφορά στην εδραίωση της εμπιστοσύνης μεταξύ του παρόχου των υπηρεσιών με τον καταναλωτή, την Επικοινωνία με ανάλυση μεθόδων μετάδοσης μηνυμάτων και πειθούς, καθώς και βέλτιστες πρακτικές. Τα σεμινάρια θα γίνουν από τον καθηγητή τουριστικών σπουδών και επικεφαλή της εταιρείας συμβούλων τουρισμού του Συνδέσμου κ. Νότη Μαρτάκη.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

08/06/2023
07/06/2023
06/06/2023
02/06/2023
01/06/2023
31/05/2023