Στο Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan, που ξεκίνησε τη χειμερινή του λειτουργία στις 27 Σεπτεμβρίου, ο παγκοσμίου φήμης chef Michel Roux δημιουργεί πιάτα, συνδυάζοντας κλασικές γαλλικές γεύσεις παρασκευασμένες […]
Στο Avenue Bistro & Bar του ξενοδοχείου Metropolitan, που ξεκίνησε τη χειμερινή του λειτουργία στις 27 Σεπτεμβρίου, ο παγκοσμίου φήμης chef Michel Roux δημιουργεί πιάτα, συνδυάζοντας κλασικές γαλλικές γεύσεις παρασκευασμένες με φρέσκα υλικά της ελληνικής φύσης. Στην ανοικτή κουζίνα, με την παραδοσιακή rôtisserie, ο chef Ηλίας Καριώτογλου. Στα νέα πιάτα συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων: Σούπα μυδιών με βασιλικό καβούρι σχάρας, κρέμα και κρόκο Κοζάνης, λαβράκι ποσέ και μενταγιόν αστακού σε σφολιάτα με μανιτάρια πλευρώτους, φινόκιο, πατάτες και σάλτσα “Hollandaise”, φρέσκο νιόκι πατάτας με πουρέ κολοκύθας και κουλί μαϊντανού, φιλέτο σολομού με σάλτσα “verduette” πίκλα αγγουριού και πουρέ από κουνουπίδι. Τη γευστική εμπειρία συμπληρώνουν οι επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που σερβίρονται και σε ποτήρι.
Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.