Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην ITTFA

Συμμετοχή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην ITTFA

Θετικός ήταν ο απολογισμός της συμμετοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 39η Διεθνή Έκθεση “ΙΤΤFA” στο Βελιγράδι (23-26 Φεβρουαρίου 2017). “Τα μηνύματα που λάβαμε από την παρουσία μας στο Βελιγράδι […]

Θετικός ήταν ο απολογισμός της συμμετοχής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στην 39η Διεθνή Έκθεση “ΙΤΤFA” στο Βελιγράδι (23-26 Φεβρουαρίου 2017). “Τα μηνύματα που λάβαμε από την παρουσία μας στο Βελιγράδι είναι πολύ ενθαρρυντικά. Η Ελλάδα αποτελεί πρώτη επιλογή διακοπών για τους Σέρβους τουρίστες, το 50% εκ των οποίων επιλέγει τουριστικές περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας. Το ενδιαφέρον των Σέρβων εστιάζεται κυρίως στο μοντέλο “ήλιος-θάλασσα”, αλλά και στον τουρισμό πόλης, τον τουρισμό ευεξίας, όπως επίσης και στον εναλλακτικό και θρησκευτικό τουρισμό, στους οποίους η Κεντρική Μακεδονία προσφέρει πληθώρα ποιοτικών επιλογών. Οι επισκέπτες στο περίπτερο έδειξαν ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Κεντρικής Μακεδονίας, για το θρησκευτικό τουρισμό και τον τουρισμό ευεξίας, καθώς επίσης και για τις δυνατότητες αξιοποίησης εκδρομών πόλης, επιβεβαιώνοντας την αγάπη των Σέρβων για την ελληνική κουλτούρα και τον πολιτισμό”, υπογράμμισε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, που επισκέφθηκε τον εκθεσιακό χώρο της Π.Κ.Μ. στην έκθεση, με τον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Κώστα Καλαϊτζίδη και τον περιφερειακό σύμβουλο της Π.Ε. Σερρών και αρμόδιο για θέματα τουρισμού κ. Αθανάσιο Μασλαρινό. “Ενισχύουμε τους παραδοσιακά ισχυρούς πολιτιστικούς δεσμούς μας με τη Σερβία, καθώς και το αυξημένο ενδιαφέρον των Σέρβων τουριστών προς την περιοχή μας, μέσα από νέες πρωτοβουλίες και συνεργασίες, με στόχο να εδραιώσουμε το τουριστικό brand name της Κεντρικής Μακεδονίας, αλλά και να κατακτήσουμε νέες αναδυόμενες αγορές”, σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Αλέξανδρος Θάνος.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
01/03/2024
29/02/2024
28/02/2024
27/02/2024
26/02/2024
23/02/2024