Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυμμετοχή του Δήμου Αλονήσσου στην Grecka Panorama 2019

Συμμετοχή του Δήμου Αλονήσσου στην Grecka Panorama 2019

Την επαφή με την πολωνική αγορά επιδίωξε να συντηρήσει ο Δήμος Αλοννήσου με τη συμμετοχή του στην έκθεση Grecka Panorama που πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά στη Βαρσοβία και που […]

Την επαφή με την πολωνική αγορά επιδίωξε να συντηρήσει ο Δήμος Αλοννήσου με τη συμμετοχή του στην έκθεση Grecka Panorama που πραγματοποιήθηκε για 5η συνεχόμενη χρονιά στη Βαρσοβία και που αφορούσε αποκλειστικά, τουριστικούς προορισμούς, επιχειρήσεις και τοπικά προϊόντα της Ελλάδας. Το Δήμο εκπροσώπησαν οι δημοτικοί σύμβουλοι  κ.κ. Γιώργος Μπέλλος και Αλεξάνδρα Αναγνώστου που ανέλαβαν να ενημερώσουν το ταξιδιωτικό κοινό για το πολύπλευρο τουριστικό προϊόν του νησιού. Οι εξωτικές παραλίες της Αλονήσσου, η γραφικότητα των χωριών, οι ποικίλες δραστηριότητες και η τοπική κουζίνα της ενθουσίασαν τους Πολωνούς ενδιαφερόμενους. Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε στους επισκέπτες του περιπτέρου, η προοπτική λειτουργίας του πρώτου υποβρύχιου μουσείου της Ελλάδας στο Θαλάσσιο Πάρκο Αλοννήσου – Β. Σποράδων, καθώς και οι μοναδικές εμπειρίες που θα χαρίσει το ναυάγιο της Περιστέρας. Επιπλέον, οι εκπρόσωποι του Δήμου συμμετείχαν σε προγραμματισμένες συναντήσεις με bloggers – δημοσιογράφους, ενώ στο επόμενο διάστημα θα ακολουθήσει επικοινωνία για τη διερεύνηση δημοσιογραφικών ταξιδιών που ενδέχεται να προγραμματιστούν το καλοκαίρι του 2020.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024