Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΣυνάντηση Ολ. Αναστασοπούλου με τον Στέφανο Γκίκα στην Κέρκυρα

Συνάντηση Ολ. Αναστασοπούλου με τον Στέφανο Γκίκα στην Κέρκυρα

Η γενική γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κα Ολυμπία Αναστασοπούλου συναντήθηκε με τον βουλευτή Κέρκυρας, κ. Στέφανο Γκίκα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι προοπτικές και οι δυνατότητες του […]

Η γενική γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης, κα Ολυμπία Αναστασοπούλου συναντήθηκε με τον βουλευτή Κέρκυρας, κ. Στέφανο Γκίκα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν οι προοπτικές και οι δυνατότητες του θαλάσσιου τουρισμού στην Κέρκυρα. H κα Αναστασοπούλου επισήμανε ότι ο θαλάσσιος τουρισμός αποτελεί μία μοναδική εθνική ευκαιρία ανάπτυξης, και μέσα σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκαν τρόποι στενότερης συνεργασίας. Αντιστοίχως, ο κ. Γκίκας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην ευκαιρία ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας μέσω του θαλάσσιου τουρισμού με την πλήρη υλοποίηση των σχετικών σχεδίων. Τέλος, η γενική γραμματέας Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης ενημέρωσε τον κ. Γκίκα ότι καταβάλλονται προσπάθειες για να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, αναφέροντας τις πρόσφατες αλλαγές που επήλθαν στον νόμο 2160/93 προς τον σκοπό της ενίσχυσης του φιλοεπενδυτικού του χαρακτήρα.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024