Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards ανακοινώνουν την τελετή του 5ου Ετήσιου Γκαλά στο Ecali Club

Τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards ανακοινώνουν την τελετή του 5ου Ετήσιου Γκαλά στο Ecali Club

Σε συνέχεια της τελετής του 4ου επίσημου Γκαλά το 2016, τα Seven Stars Luxury Hospitality and Life style Awards (SSLHLA) ανακοινώνουν την τελετή του 5ου Ετησίου Γκαλά το οποίο θα […]

Σε συνέχεια της τελετής του 4ου επίσημου Γκαλά το 2016, τα Seven Stars Luxury Hospitality and Life style Awards (SSLHLA) ανακοινώνουν την τελετή του 5ου Ετησίου Γκαλά το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ecali Club στην Αθήνα. Το Ecali Club, γνωστό για το κύρος και την αίγλη του, είναι ένα Members only club στην Εκάλη το οποίο φημίζεται για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες που παρέχει διαχρονικά στα Μέλη του.
Η τελετή Θα πραγματοποιηθεί στις 23 Σεπτεμβρίου 2017 και θα φιλοξενήσει τους νικητές του Signum Virtutis, στους οποίους θα απονεμηθεί η σφραγίδα αριστείας από τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards. Ο κ. Γιάννης Γεωργακάκης,CEO  του Ecali Club, δήλωσε: “Eίμαστε ιδιαίτερα  χαρούμενοι, για την έναρξη της συνεργασίας με τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards και που θα έχουμε την ξεχωριστή τιμή να φιλοξενήσουμε για πρώτη φορά στη χώρα μας την μοναδική αυτή εκδήλωση διεθνών προδιαγραφών. Έχουμε πολυετή γνώση και εμπειρία στη διοργάνωση εκδηλώσεων υψηλών απαιτήσεων καθώς και στην παροχή υπηρεσιών εστίασης σε διακεκριμένο πελατολόγιο. Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους νικητές από όλο τον κόσμο καθώς επίσης τους εταιρικούς συνεργάτες και τα Μέλη μας στις 23 Σεπτεμβρίου για να τους προσφέρουμε μία θεαματική και αξέχαστη βραδιά”. Ο Khalil El-Mouelhy, πρόεδρος και ιδρυτής του SSLHLA δήλωσε: “Eίμαστε ενθουσιασμένοι που η τελετή του 5ου Ετήσιου Γκαλά πραγματοποιείται στο Ecali Club, το οποίο μας παρέχει το ιδανικό σκηνικό και το απαραίτητο επίπεδο αποκλειστικότητας που οι νικητές μας έχουν συνηθίσει. Είμαστε εξίσου χαρούμενοι που διοργανώνουμε την εκδήλωσή μας για πρώτη φορά στην Ελλάδα”. Η έναρξη των  υποψηφιοτήτων για τα Seven Stars Luxury Hospitality and Lifestyle Awards του 2017  ξεκίνησε στις 20 Φεβρουαρίου 2017. Η επίσημη έναρξη της ψηφοφορίας θα γίνει τη Δευτέρα 6 Μαρτίου και η λήξη την 1η Ιουνίου 2017, ημέρα Πέμπτη.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024