Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤη διεθνή τουριστική έκθεση στη Στουτγάρδη της Γερμανίας επισκέπτεται σήμερα ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ.

Τη διεθνή τουριστική έκθεση στη Στουτγάρδη της Γερμανίας επισκέπτεται σήμερα ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ.

Τη διεθνή τουριστική έκθεση στη Στουτγάρδη της Γερμανίας επισκέπτεται σήμερα ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος, όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με σειρά παραγόντων και εκπροσώπων από […]

Τη διεθνή τουριστική έκθεση στη Στουτγάρδη της Γερμανίας επισκέπτεται σήμερα ο υφυπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ. Αναστάσιος Λιάσκος, όπου θα έχει την ευκαιρία να συναντηθεί με σειρά παραγόντων και εκπροσώπων από διεθνείς τουριστικούς οργανισμούς, που διακινούν τουρίστες προς την Ελλάδα. Στις επαφές και συνομιλίες που θα έχει εκεί, θα αναφερθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, στις νέες πολιτικές για τον τουρισμό, που διαμορφώνονται στη μεταολυμπιακή περίοδο και στις προοπτικές, που υπάρχουν για την ανάπτυξη του Ελληνικού Τουρισμού.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024