Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsTo 10ο Πανελλαδικό Συνέδριο Συνεργατών Vario

To 10ο Πανελλαδικό Συνέδριο Συνεργατών Vario

Το ετήσιο Πανελλαδικό συνέδριο συνεργατών της Vario διοργανώθηκε για 10η συνεχή χρονιά με επιτυχία στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς. Περισσότεροι από 100 συνεργάτες της εταιρείας ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα για […]

Το ετήσιο Πανελλαδικό συνέδριο συνεργατών της Vario διοργανώθηκε για 10η συνεχή χρονιά με επιτυχία στον Πολυχώρο Πολιτισμού Αθηναΐς. Περισσότεροι από 100 συνεργάτες της εταιρείας ταξίδεψαν από όλη την Ελλάδα για να βρεθούν με όλα τα στελέχη της Vario, καθώς και με ανώτατα στελέχη των συνεργαζόμενων οίκων του εξωτερικού και να παρακολουθήσουν όλοι μαζί τα νέα της εταιρείας καθώς και τις καινούργιες συνεργασίες με τις εταιρίες Rubbermaid και Deb-Stoko που θα τους συνοδεύουν από δω και πέρα. Στο επίκεντρο της πρώτης μέρας βρέθηκε η ανακοίνωση της καινούργιας εταιρικής ταυτότητας της εταιρείας, καθώς και η παρουσίαση της νέας συνεργασίας της με τον κορυφαίο οίκο στον χώρο των επαγγελματικών προϊόντων, τη Rubbermaid. Η δεύτερη μέρα ξεκίνησε με εξίσου σπουδαίες ανακοινώσεις, μια από τις οποίες ήταν η έναρξη συνεργασίας της Vario με την Deb-Stoko, της κορυφαίας εταιρίας με προϊόντα προστασίας των χεριών σε χώρους εργασίας. Το 10ο Πανελλαδικό Συνέδριο Συνεργατών περιλάμβανε επίσης παρουσιάσεις σημαντικών στελεχών των εταιρειών SCA -Tork, Kimberly-Clark Prof, Vileda Prof και Deiss που συνεχίζουν με μεγάλη επιτυχία τη συνεργασία με τη Vario επεκτείνοντας την γκάμα της εταιρείας με προϊόντα καινοτομικά που αναβαθμίζουν κάθε επαγγελματικό χώρο. Το συνέδριο έκλεισε με την ομιλία του κ. Βασίλη Τσιπά, ψυχίατρο και μέλος της ομάδας Αιγαίου, ο οποίος παρουσίασε το φιλανθρωπικό έργο της ομάδας σε όλα τα απομακρυσμένα ελληνικά νησιά.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024