Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Alkyon Resort Hotel & Spa στηρίζει τους μικρούς ‘παραμυθάδες’

Το Alkyon Resort Hotel & Spa στηρίζει τους μικρούς ‘παραμυθάδες’

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Αlkyon Resort Hotel & Spa στήριξε για δεύτερη συνεχή χρονιά τους μικρούς παραμυθάδες που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού που διοργάνωσε για 15η χρονιά με επιτυχία το […]

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Αlkyon Resort Hotel & Spa στήριξε για δεύτερη συνεχή χρονιά τους μικρούς παραμυθάδες που διακρίθηκαν στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Παραμυθιού που διοργάνωσε για 15η χρονιά με επιτυχία το kidsfun.gr. Ο διαγωνισμός διεξήχθη υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, του Δήμου Αθηναίων και του Δήμου Θεσσαλονίκης και συμμετείχαν σε αυτόν περισσότερα από 20.000 παιδιά από σχολεία όλης της Ελλάδας. Την Κυριακή 5 Ιουνίου 2016, σε μια μεγάλη γιορτή που έγινε στο θέατρο Κιβωτός απονεμήθηκαν τα Βραβεία Αίσωπος και ακολούθησε μια υπέροχη θεατρική παράσταση, βασισμένη στο παραμύθι της μαθήτριας που έλαβε το Θεατρικό βραβείο Αίσωπος και σκηνοθέτησε η κυρία Κάρμεν Ρουγγέρη. Κατά την τελετή βράβευσης, η κα Ευαγγελία Πολίτη, διευθύντρια του Αlkyon Resort Hotel & Spa, προσέφερε στα παιδιά που διακρίθηκαν και ξεχώρισαν για το παραμύθι τους καθώς και στην μαθήτρια που έλαβε το Θεατρικό βραβείο Αίσωπος, 10 δώρα πολυτελούς διαμονής, χαλάρωσης και ξεκούρασης για αυτά και τις οικογένειές τους.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024