Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Angsana Corfu Resort & Spa υποδέχεται τον Valeron στο ολοκαίνουργιο Vertigo Rooftop Bar

Το Angsana Corfu Resort & Spa υποδέχεται τον Valeron στο ολοκαίνουργιο Vertigo Rooftop Bar

Το ολοκαίνουργιο Vertigo Rooftop Bar στον τελευταίο όροφο του Angsana Corfu Resort & Spa στην Κέρκυρα υποδέχεται στις 29 Ιουνίου τον καλλιτέχνη Valeron -γνωστό για την παρουσία του στον χώρο […]

Το ολοκαίνουργιο Vertigo Rooftop Bar στον τελευταίο όροφο του Angsana Corfu Resort & Spa στην Κέρκυρα υποδέχεται στις 29 Ιουνίου τον καλλιτέχνη Valeron -γνωστό για την παρουσία του στον χώρο της deep house και electronic / organic μουσικής- και τη μπάντα του. Ο Valeron επιστρέφει στις ρίζες του και τον τόπο καταγωγής του για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια για μία ξεχωριστή εμφάνιση. Το 5* Angsana Corfu Resort & Spa, γιορτάζοντας φέτος τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του, εγκαινίασε πρόσφατα το Vertigo Rooftop Bar.  Μοναδικά μουσικά -και όχι μόνο- events με διάσημους καλεσμένους, εξαιρετικές επιλογές για τους λάτρεις του fine drinking και signature cocktails, tailor made εξυπηρέτηση και αξέχαστες στιγμές περιμένουν τους επισκέπτες.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024