Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Divani Apollon Palace & Thalasso λέει όχι στο κάπνισμα

Το Divani Apollon Palace & Thalasso λέει όχι στο κάπνισμα

Αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της wellness φιλοσοφίας στο χώρο της φιλοξενίας, το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την ενίσχυση και την […]

Αποτελώντας έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της wellness φιλοσοφίας στο χώρο της φιλοξενίας, το ξενοδοχείο Divani Apollon Palace & Thalasso κάνει ένα ακόμη σημαντικό βήμα για την ενίσχυση και την υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Το πολυτελές ξενοδοχείο του Ομίλου Διβάνη, δίπλα στη μαγευτική θάλασσα του Καβουρίου, γίνεται επισήμως non-smoking hotel, απαγορεύοντας το κάπνισμα σε όλους τους χώρους του. Με αυτήν την κίνηση, το ξενοδοχείο προσφέρει πλέον στους επισκέπτες του μια συνολική εμπειρία ευεξίας και υγιεινού τρόπου ζωής με αφετηρία τα προγράμματα #DivineYou και το 3,500 τ.μ. κέντρο Spa και θαλασσοθεραπείας, βραβευμένο ως ένα από τα καλύτερα της Ευρώπης. Μέσω των προγραμμάτων #DivineYou, που έχουν ως στόχο την κατάκτηση ενός καλύτερου εαυτού με την υποστήριξη του εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού του Spa και του ξενοδοχείου καθώς και του άρτιου τεχνολογικού εξοπλισμού, ο επισκέπτης μυείται σε ένα κόσμο απόλυτης ευεξίας.
Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024