Στο μενού του Galaxy Restaurant & Bar του Hilton μόλις προστέθηκε ένα καινούριο πιάτο που κάνει τη διαφορά, όχι μόνο από γευστικής άποψης: φιλέτο λυθρίνι με χτένια “a la plancha”, […]
Στο μενού του Galaxy Restaurant & Bar του Hilton μόλις προστέθηκε ένα καινούριο πιάτο που κάνει τη διαφορά, όχι μόνο από γευστικής άποψης: φιλέτο λυθρίνι με χτένια “a la plancha”, σπιτική πανσέτα, βελούδινο πουρέ σελινόριζας και ζωμό δεντρολίβανου Το Galaxy προσφέρει 2 ευρώ της τιμής του πιάτου στον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής”. Ο Executive Chef Γιάννης Μανίκης δημιούργησε ένα φίνο και υγιεινό πιάτο, θέλοντας να μεταδώσει ένα μήνυμα ζωής, θηλυκότητας, δύναμης, χαράς, ενέργειας και διάθεσης για πρόληψη και φροντίδα του σώματος.
Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.