Τελευταία νέα
ΑρχικήBriefingsΤο Pool Your Cinema επιστρέφει στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Το Pool Your Cinema επιστρέφει στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρεταννία

Το Pool Your Cinema, στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους εκλεκτούς ένοικους του ξενοδοχείου και επισκέπτες, σε μία ξεχωριστή εμπειρία θερινού […]

Το Pool Your Cinema, στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία, ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί τους εκλεκτούς ένοικους του ξενοδοχείου και επισκέπτες, σε μία ξεχωριστή εμπειρία θερινού κινηματογράφου στην καρδιά της Αθήνας. Αγαπημένες κλασικές ταινίες και μεγάλες επιτυχίες του Hollywood έρχονται στη μεγάλη οθόνη σε ένα σκηνικό δίπλα στην πισίνα με φόντο το λόφο του Λυκαβηττού και τα φώτα της πόλης. Ο Executive Chef Αστέριος Κουστούδης έχει επιμεληθεί ένα ατομικό σετ μενού με fingerfood: Χειροποίητα nachos, πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης, Black Angus cheeseburger και καραμελωμένα ποπκόρν με βανίλια Μαδαγασκάρης και ανθό αλατιού. Έναρξη την Πέμπτη 2 Ιουνίου με το “La Piscine” με τους Romy Schneider και Alain Delon, ένα αστυνομικό δράμα Γαλλο-Ιταλικής παραγωγής 1969, σε σκηνοθεσία Ζακ Ντερέ και μια από τις πιο δημοφιλείς κλασικές ταινίες του καλοκαιριού. Προσεχώς στην οθόνη του Pool Your Cinema: “How to Steal a Million”, “Dial “M” for Murder”, “Take the Money and Run” και πολλές άλλες επιτυχίες του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Editors - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η συντακτική ομάδα του TravelDailyNews Greece & Cyprus διαθέτει πάνω από 35 χρόνια εμπειρία σε Β2Β τουριστική ειδησεογραφία καθώς επίσης και σε θέματα marketing και επικοινωνίας.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024